Dorpsstraat 1571566 AE Assendelft06 231 241 58www.gkhorses.nlglenn@gkhorses.nl

GK Horses Nieuws

Glenn Knoester naar GPH Stud

01-04-2020

De spring- en handelsstal GK Horses van Glenn Knoester vestigt zich vanaf 1 april 2020 op de GPH Stud van Henk en Sannah Angenent in Woubrugge. De huidige samenwerking tussen Glenn Knoester en Henk Angenent, met betrekking tot het trainen en uitbrengen op wedstrijden, breidt hiermee uit.

Sparren

Knoester wordt verantwoordelijk voor de volledige training van de zes jaar en oudere springpaarden van de GPH Stud en zal ze daarnaast uitbrengen op nationale en internationale wedstrijden. Henk Angenent zal een aantal trainingen van de vier- en vijfjarige springpaarden van GPH Stud op zich nemen. “De visie van Glenn Knoester past in de filosofie hoe ik denk over de opbouw van trainingen en het opleiden van talenten. Wij kunnen hierover goed sparren”, aldus Angenent.

Top

Knoester neemt zelf vijf paarden mee en blijft deze paarden van zichzelf en eigenaren uitbrengen. In totaal komen er acht tot tien wedstrijdpaarden op stal te staan. Knoester: “De fokkerijambities van Henk en Sannah sluiten perfect aan op mijn sportieve ambities. We willen de top bereiken en we denken dat op deze manier te kunnen realiseren.”

Successen

Jaarlijks worden er op de GPH Stud circa 15 springveulens gefokt uit bewezen merrielijnen. In 2019 en 2020 waren er meerdere mooie successen. Kaiden GPH (v. Chaman) werd kampioen bij de vierjarigen in de Blom CUP, Fleursinaa GPH (v. Cardento) won het 1.50m in Humlikon, Shere Kahn GPH (v. For Pleasure) werd kampioen vrijspringen in Saasveld, Canselara werd kampioen 1.40m in Rusland en Mister Gold GPH werd aangewezen KWPN verrichtingsonderzoek 2020.

Twee EK’s

Knoester heeft 2 EK’s gereden bij de junioren en young riders en heeft vele internationale rubrieken op zijn naam staan. Deze successen zijn veelal behaald op zelf opgeleide paarden.

 

< Terug naar het nieuwsoverzicht

Sponsoren

Harcour ruitersportkleding Raetsheren van Orden CWD