Dorpsstraat 1571566 AE Assendelft06 231 241 58www.gkhorses.nlglenn@gkhorses.nl

GK Horses Nieuws

Plaats 5 het beste Nederlandse resultaat voor Glenn Knoester met Clint Easter tijdens Jumping Amsterdam

28-01-2018

Ook in Amsterdam werd er voor aanvang van de Grote Prijs nog een 1m45 rubriek afgewerkt. Het waren hier de buitenlandse ruiters die domineerden. Het was uiteindelijk de Ier Michael G Duffy die met de winst aan de haal ging in deze slechts vier combinaties tellende barrage. Hij kon hiervoor rekenen op zijn Castlefield Rubinus (v. Rock Forever) die hij in 34.52 seconden rondstuurde.

Ook de Brit John Whitaker en zijn Argento (v. Arko III) kwamen goed rond en noteerden met 34.97 seconden de tweede plaats. De voor Stephex Stables rijdende Duitser Daniel Deusser wist met de BWP-er Equita van ’t Zorgvliet (v. Cassini I) naar de derde plaats te rijden en noteerde daarbij een tijd van 35.71 seconden.

William Whitaker had wat minder geluk in zijn barrage ronde en kwam met 7 strafpunten over de eindmeet. Zijn BWP-er Ilusionata van ’t Meulenhof (v. Lord Z) had wat moeite in de dubbel die het tweetal vlijmscherp aanreed. Daardoor schoot de merrie langs de tweede sprong en noteerde uiteindelijk 57.91 seconden wat goed was voor een vierde plaats. Het beste Nederlandse resultaat was voor Glenn Knoester die hier met Clint Easter (v. Clinton) naar een vijfde plaats reed. In de eerste omloop noteerde het tweetal daarbij 1 strafpunt voor tijd.

< Terug naar het nieuwsoverzicht

Sponsoren

Harcour ruitersportkleding Raetsheren van Orden CWD